Een halfvrijstaand ruim uitgebouwd woonhuis met een o.a. een grote keuken annex eetkamer en een tuin op het zuiden.

Verhuurd Kaatsheuvel Antoniusstraat 8
Gelegen op loopafstand van het centrum en tegenover een verzorgingstehuis:
Een halfvrijstaand ruim uitgebouwd woonhuis met een o.a. een grote keuken annex eetkamer, een uitgebouwde woonkamer, een tuin op het zuiden en een groot dakterras.

Begane grond:
Entree. Ruime hal. Meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Toiletruimte. Trapkast met de unit voor de vloerverwarming. Grote woonkeuken annex eetkamer met een L-vormige keukenunit voorzien van een 4 pits gaskookplaat, een RVS afzuigunit, een combi-oven/ magnetron, een geïntegreerde vaatwasser en een koelkast. De oppervlakte is ca. 19.5 m². Sfeervolle uitgebouwde woonkamer met een deur naar de tuin. De oppervlakte is
ca. 31.5 m². De gehele begane grond heeft een mooie leistenen vloer. Er is vloerverwarming op de begane grond met uitzondering van de aanbouw.

1e verdieping:
Overloop. Grote slaapkamer met een schuifkastenwand. Badkamer met een ligbad, een wastafel met een wasmeubel, een 2e toilet en een douche gelegenheid. ... Garderobekamer. Ruime ouderslaapkamer. Deze verdieping heeft op de overloop en de slaapkamers vloerbedekking.

2e verdieping:
Deze verdieping is te bereiken via een vaste trap en is voorzien van vloerbedekking. Deze ruimte is uitermate geschikt als slaapkamer, hobbykamer of werkkamer. De oppervlakte is maar liefst ca. 20 m². Er is een schuifkastenwand aangebracht met daarachter de combi-ketel (Nefit Topline HR 2010) en de aansluitingen voor het witgoed. Er is een deur naar het grote dakterras van ca. 18 m².

Tuin:
Aan de voorzijde is een kleine siertuin en voldoende parkeergelegenheid. Aan de achterzijde is de onderhoudsvrije siertuin gelegen pal op het zuiden voorzien van sierbestrating en borders. Aan de achterzijde is de stenen berging en een poort. De tuin is ca. 6 meter breed en ca. 9 meter diep.

Lees meer Verberg